Foto’s: Formido Finaleraces, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

DSC06281Op Circuit Park Zandvoort (CPZ) zijn de traditionele Formido Finaleraces verreden. Op het programma staan naast de Burando Production Open van het Dutch Power Pack o.a. de Renault Clio Cup Benelux en de Formula Renault 1.6 NEC Junior, waarin het kampioenschap dit weekend werd beslist. Voor de de Clio Cup is er vooralsnog onduidelijkheid vanwege een aantal technische keuringen die nog moeten worden gedaan, waardoor Sebastiaan Bleekemolen, die met 6 punten verschil de ranglijst aanvoert, nog niet weet of hij kampioen is. In de loop van de tijd is het Dutch Power Pack, dat eerder de hoofdmoot van het programma vulde, redelijk gekrompen, zeg maar vrijwel verdwenen. Andere gasten waren de imposante Truckrace Battle en de, qua startveld wat tegenvallende Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Al met al hebben we een mooi weekend met races gezien, en een ‘beetje’ regen op zondag mocht de pret niet drukken. Deze en andere foto’s zijn ook op onze fotopagina te zien.

 

 

 

Share