FOTO’S: Nieuwjaarsrace, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc06793Op Circuit Park Zandvoort is het nieuwe jaar van start gegaan met de Nieuwjaarsrace op zaterdag 4 Januari. De Nieuwjaarsrace is de tweede race van het drie races tellende Winter Endurance Kampioenschap, en de enige race in Nederland die gedeeltelijk in het donker wordt verreden. Echt koud was het niet ondanks de stevige wind, en ook de flinke regenbui mocht de pret niet drukken. Na een mooie race met een flink startveld van maar liefst 43 auto’s, verdeeld over 4 Divisies, wisten Luc en Max Braams de wedstrijd te winnen. Samen met Henk Thuis en Pim van Riet gaan ze met 20 punten aan de leiding van het kampioenschap. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina te vinden. Er is ook nog een uitgebreider verslag van de race.

 

 

 

 

Share