FOTO’s: DTM, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc06412Op Circuit Park Zandvoort werd in het weekend van 28 en 29 September de 9de, en één na laatste, DTM race van het 2013 seizoen verreden. Er stond wat op het spel, want Mike Rockenfeller kon kampioen worden met de Phoenix Audi. Drie dagen mooi weer, en een flink aantal gastseries zorgden dat er voldoende te zien was voor de 41.000 aanwezige toeschouwers. Naast de DTM waren ook aanwezig het FIA Formule 3 European Championship, de Duitse Porsche Carrera Cup, de Porsche 911 GT3 Cup Challenge Benelux en de FIA Lotus Ladies Cup. Augusto Farfus wist met de BMW de race te winnen, en Mike Rockenfeller had genoeg aan de tweede plaats om het kampioenschap te winnen. Het waren Audi en BMW die de dienst uitmaakten op Zandvoort. Gary Paffett was de best geklasseerde Mercedes coureur op de negende plaats. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina te vinden (directe link).

 

 

 

 

Share