FOTO’S: FIA GT Series / Masters of Formula 3, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc03334Op Circuit Park Zandvoort zijn de traditionele RTL GP Masters of Formula 3 verreden. Het was inmiddels alweer de 23ste editie van de Formule 3 Masters. Naast de bekende Formule 3 race waren de FIA GT Series aanwezig als tweede hoofdprogramma. De Formule 3 race op zondag middag werd gewonnen door Felix Rosenqvist (Mucke Motorsport), die ook vorig jaar wist te winnen. Rosenqvist was het hele wekend de snelste, pole, snelste ronde en de overwinning. De FIA GT Series kwamen tweemaal in actie met een race van een uur. Op zaterdag werd de kwalificatierace gewonnen door de leiders in het kampioenschap, Laurens Vanthoor en Stephane Ortelli. De Hoofdrace op zondag is gewonnen door Alon Day en Maximillian Buhk met de HTP Gravity Charouz Mercedes SLS AMG GT3. de overwinning in de Pro-Am klasse ging naar Hari Proczyk en Dominik Baumann met de GRT Grasser Racing Team Lamborghini LP560-4. Melroy Heemskerk finishte in de Pro-Am klasse op de derde plaats met de BMW Sports Trophy Team India BMW Z4 GT3. Er is ook nog een verslag van de FIA GT Series. Deze en andere foto’s zijn ook terug te vinden op onze fotopagina.