FOTO’s: Pinksterraces, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc00064Op Circuit Park Zandvoort is het Dutch Power Pack in actie gekomen bij de traditionele Pinksterraces. Naast drie van de vier de vaste DPP onderdelen waren de gast series NEC Formula Renault 1.6, een junior kampioenschap, en de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux aanwezig. Ook de altijd spectaculaire Mazda MaX5 Cup was aanwezig met een startveld van maar liefst 38 wagens. Het weer zat niet zo mee, en dat was helaas te merken aan de toeschouwers aantallen, ook zouden de startvelden her en der wat groter mogen, 7 Porsches is wel een beetje mager. Maar we zagen genoeg mooie dingen op de baan. Zo finishten Michael en Sebastiaan Bleekemolen als  de nummers één en twee in de Renault Clio Cup, zagen we mooie Mazda MaX5 races en de start van een veelbelovend Formula Renault 1.6 Junior kampioenschap. Deze foto’s, en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina terug te vinden.

 

 

 

 

 

Share