FOTO’S: Final 4, Winter Endurance Kampioenschap, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc07363Op Circuit Park Zandvoort is de Final 4 gewonnen door Kees Bouhuys, samen met Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen.Met de Sotrax Team Bleekemolen Porsche GT3 Cup waren ze de snelste in de vier uur durende race. In deze laatste race van het Winter Endurance kampioenschap stond ook nog de titel op het spel, en voor de race waren er nog verschillende kanshebbers voor die titel. Het winnende viertal dat ook nog meestreed om het kampioenscap zag de titel aan nhun neus vorbij gaan. Jan Joris Verheul en Bas van de Ven, dit weekend bijgestaan dor Tom Coronel finishte op de eerste plaats in Diviesie II, derde algemeen, en haalde daarme de titel binnen. In Divisie III waren deze race geen deelnemers. In Divisie IV ging de overwinning naar Paul, Max en Anouk van Splunteren. Er is ook nog een uitgebreider verslag van de wedstrijd. Deze en andere foto’s zijn ook terug te vinden op onze fotopagina (directe link).

 

Share