FOTO’S: Nieuwjaarsrace, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc06616Op Circuit Park Zandvoort is met de traditionele Nieuwjaarsrace het autosport jaar 2013 van start gegaan. De Nieuwjaarsrace is de tweede race van het vier races tellende Winter Endurance Kampioenschap, en wordt gedeeltelijk in het donker verreden. De race ging zonnig van start op een opdrogende baan. De vier uur durende race is gewonnen door de van pole gestarte Duncan Huisman en Luc Braams met de Renault Megane. Ze gingen vrijwel de gehele race aan de leiding, an van pole te zijn gestart. Sven van Hulst, Bas van de Ven en Jan Joris Verheul wonnen met hun BMW in Divisie II, en de overwinning in Divisie III ging naar Wilbert Groenewoud en Marcel Robijn. De zege in Divisie IV was voor Liesette Braams en Donald Molenaar. Er is ook nog een uitgebreider verslag van de race. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina terug te vinden. (directe link)

 

 

 

Share