FOTO’s: Formido Finaleraces, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc05880_0Bij de traditionele Formido Finaleraces op Circuit Park Zandvoort werd in vrijwel alle klassen van het Dutch Power Pack nog gestreden om het kampioenschap. Ook in het HDI-Gerling Dutch GT Championship, de eredivisie van de nationale autosport is de strijd om het kampioenschap nog niet beslist. Maar ook na dit weekend was de definitieve beslissing nog niet gevallen. Ferdinand Kool werd uitgeschakeld middels een crash, maar vanwege een nog lopende beroepszaak is is het ook nog niet zeker dat de titel naar Nick Catsburg gaat. Ook in de andere klassen zoals o.a. de Formula Ford  en de Renault Clio Cup zagen we mooie spannende races. Een uitgebreider verslag van de Dutch GT races is hier te vinden. Deze foto´s van de Finaleraces en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina te vinden.

 

 

 

Share