FOTO’s: Historic Grand Prix Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc04816Het Circuit park Zandvoort was drie dagen lang het toneel van historische raceauto’s. Met het nieuwe evenement Historic Grand Prix Zandvoort, een gezamenlijk initiatief van de Historische Auto Ren Club (HARC), Masters Historic Racing en Circuit Park Zandvoort, werd drie dagen lang de tijd terug gedraaid naar de vorige eeuw. Maar liefst acht verschillende klassen historische race auto verschenen op Zandvoort voor hun wedstrijden. Zo waren er drie verschillende klassen met Formule 1 auto’s, voor 1961, van 1961 t/m 1965 en de Grand Prix Masters van na 1965. Ook waren er de historische toerwagens en de GT’s en sportscar prototypes, wagens die in de jaren 70 op Le Mans te bewonderen waren, maar ook in Zandvoort bij de Trophy of the Dunes. Het weer werkte goed mee, en de bezoekers kwamen in groten getale naar Zandvoort om de wagens in actie te zien. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook terug te zien op onze fotopagina.

 

 

 

 

Share