FOTO’S: Paasraces, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc00171Op Circuit Park Zandvoort is met de traditionele Paasraces het nationale autosportseizoen van het Dutch Power Pack (DPP) van start gegaan. Onder haast winterse omstandigheden waren alle klassen van het DPP op Zandvoort aanwezig voor hun openingsraces.  De Dutch Renault Clio Cup met 26 deelnemers het grootste startveld. Niels Langeveld won beide races en regerend kampioen Sebastiaan Bleekemolen werd tweemaal tweede. Bij het HDI-Gerling Dutch GT Championship ging Phil Bastiaans als grote winnaar naar huis. Hij won twee races en gaat met het maximale aantal van 30 punten aan de leiding van het kampioenschap. Andere klassen die actief waren dit weekend zijn Dutch Formula Ford, Dutch Radical Championship, Formido Swift Cup en het debuterende Burando Production Open. De ruim 18.000 toeschouwers die net als wij het slechte weer hadden getrotseerd zagen een aantal mooie races ondanks de kleine startvelden van de meeste series. En gelukkig hebben we de foto’s nog. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina terug te vinden.

 

 

Share