FOTO’S: Final 4, Zandvoort, Winter Endurance Kampioenschap.

Print Friendly, PDF & Email

dsc08643De Final 4, de laatste wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap op Circuit Park Zandvoort, is gewonnen door David Hart en Hoevert Vos met de Mad & Daring V8 Star. Het vier races tellende kampioenschap is gewonnen door Jaap van Lagen en Wolf Nathan.  Ze hadden aan een tweede plaats genoeg om de winst om het kampioenschap in hun voordeel te beslissen met hun Mad & Daring V8 Star, dubbel feest dus voor het team, de race en het kampioenschap. De derde plaats was voor de Sotrax Albert Motorsport Porsche 997 van Kees Bouhuys, Jürgen Albert en Sebastiaan Bleekemolen. De tweede plaats in het kampioenschap ging naar Rob de Laat en Theo de Prenter, die in Divisie II de winst opeisten met de BMW 320d. De regenbui die halverwege de race over het circuit heen trok zorgde nog wel voor wat problemen, maar daar lieten de koplopers zich niet door tegen houden. Echter, Martin van de Berge en Richard Budding, die nog kans maakten op de titel, vielen uit na een zware crash op een natte baan. De Ymor BMW Z3 M ging bij het uitkomen van de Arie Luyendijkbocht van de baan en raakte zwaar beschadigd. Er is ook een verslag van de race.

 

 

 

Share