Jeroen Bleekemolen met Rebellion naar Sebring en Le Mans.

Print Friendly, PDF & Email

Na zijn succesvolle deelname aan de 24 uur van Le Mans 2011, zal Jeroen Bleekemolen ook dit jaar weer in actie te zien zijn bij Rebellion Racing met de LM P1 Rebellion Lola Toyota. Bleekemolen zal samen met reguliere Rebellion rijders Andrea Belicchi en Harold Primat de 12 uur van Sebring rijden, de eerste ronde van het FIA World Endurance Championship. Tevens zal dit snelle trio de wagen delen bij de 80ste 24 uur van Le Mans.

 

 

Vorig jaar deelde Jeroen Bleekemolen de no. 12 Rebellion Racing Lola Toyota met Neel Jani en Nicolas Prost bij de 24 uur van Le Mans. Ze wisten als beste benzine aangedreven wagen te finishen op de zesde plaats, wat ook meteen het beste resultaat ooit was voor het team.

 

DSC04149
Jeroen Bleekemolen bij de 24 uur van Le Mans 2011 (foto: Marco van de Bildt).

Rebellion Racing Team Manager Bart Hayden laat weten blij te zijn dat  Jeroen Bleekemolen er weer bij zal zijn bij de twee lange afstand klassiekers, de 12 uur van Sebring en de 24 uur van Le Mans: “Jeroen is een goede consistente en snelle endurance coureur met de juiste team spirit”. Ook Jeroen Bleekemolen is blij weer bij het team te zijn: “Het is goed om weer terug te zijn bij Rebellion Racing voor de twee klassiekers. Ik ken het team nog van vorig jaar en ik heb sterke teamgenoten, en het team heeft hard gewerkt”.

Wie het CV van Jeroen Bleekemolen eens bekijkt kan het niet ontgaan zijn, hij wordt steeds meer een endurance specialist. Naast de talrijke 24 uurs races zoals Zolder, Spa-Francorchamps, Daytona, Dubai en natuurlijk Le Mans, zijn ook de 12 uur van Sebring en Petit Le Mans op de biografie terug te vinden.

Voor de 12 uur van Sebring staat op 26 Februari eerst de 12 uur van Bathurst nog op het programma. Bleekemolen zal daar in actie komen met de Black Falcon Mercedes SLS AMG waarmee eerder de 24 uur van Dubai werd gewonnen. De 12 uur van Sebring is op 17 Maart en de 24 uur van Le Mans op 16 en 17 Juni.

 

 

Share

One thought on “Jeroen Bleekemolen met Rebellion naar Sebring en Le Mans.

Comments are closed.