JRM Racing met HPD ARX-03a in FIA WEC.

Print Friendly, PDF & Email

Het team JRM Racing, dat in het 2011 seizoen de FIA GT1 World Championship titel bij de coureurs in de wacht sleepte, gaat komend seizoen een stapje hogerop. JRM zal bij het FIA World Endurance Championshiop uitkomen in de LM P1 klasse met een Honda Performance Development HPD ARX-03a.

 

JRM Racing is van plan om met één Honda Performance Development (HPD) ARX-03a LM P1 wagen in alle acht ronden van het FIA World Endurance Championship aan de start te verschijnen inclusief de 24 uur van Le Mans. JRM directeur James Rumsey liet weten dat de aanwezigheid van Le Mans op de kalender een belangrijke factor was voor de beslissing om het team aan te melden voor de WEC, en daarmee automatisch voor de 24 uur van Le Mans, de derde race van het Wereld Endurance Kampioenschap.

 

(c) JRM Racing

Na Strakka Racing is JRM het  tweede team dat met de HPD ARX-03a in de LM P1 klasse van het FIA WEC zal uitkomen. Later in Januari zal JRM Racing de rijders, waarschijnlijk drie, bekend maken. De naam van David Brabham, die eerder met de Highcroft HPD heeft gereden, wordt genoemd. Voor de start van het seizoen met de 12 uur van Sebring op 17 Maart zal het team uitgebreid testen.

JRM Racing dat de afgelopen twee seizoenen actief was in het FIA GT1 World Championship, wil ook daar wel in verder gaan mits daar de nodige financiën voor kunnen worden gevonden.

Op 2 Februari worden de deelnemers van het FIA WEC (en de 24 uur van Le Mans) bekend gemaakt.

 

 

 

Share