FOTO’s: Nieuwjaarsrace, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc07590Op Circuit Park Zandvoort is met de traditionele Nieuwjaarsrace het autosport seizoen 2012 gestart. De Nieuwjaarsrace is de tweede race van het Winter Endurance Kampioenschap, een serie van vier lange afstand races. Jaap van Lagen en Wolf Nathan hebben deze eerste race van het jaar op hun naan geschreven met de V8 Star. Met deze tweede opeenvolgende overwinning, ze wonnen ook al de Zandvoort 500, versterken ze hun leidende positie in het kampioenschap. Paul en Eva Harkema, die met de Equipe Verschuur Renault Clio tweede werden in Divisie III, volgen op 14 punten achterstand op de tweede plaats. Er is ook nog een uitgebreider verslag van de race. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina terug te vinden.

 

 

 

 

Share