Speciale poster 60ste 12 uur van Sebring.

Print Friendly, PDF & Email

Speciaal voor de 60ste 12 uur van Sebring is er een bijzonder poster gemaakt. Alle 59 winnaars van de voorgaande edities van de 12 uur van Sebring staan er op. De poster, geschilderd door Roger Warrick, laat naast de winnaars ook wat van de achtergrond en ontwikkeling zien van de Sebring International Raceway in Florida zien. Het circuit, was in de Tweede Wereldoorlog een trainingsvliegveld met de naam Hendricks Field, en op de achtergrond zijn dan ook de vliegtuigen te zien. Ook de veranderingen aan de pit en pitsgebouwen is te zien.

 

 

(c) Roger Warrick

De 60ste 12 uur van Sebring is de start van het 2012 seizoen van de American le Mans Series en van het eerste FIA World Endurance Championship seizoen, en zal worden verreden op zaterdag 17 Maart 2012.

De poster komt in de verkoop in Januari, en de officiële poster van de 12 uur van Sebring 2012 is in Februari beschikbaar.

 

 

Share

One thought on “Speciale poster 60ste 12 uur van Sebring.

Comments are closed.