Foto’s: RTL GP Masters of Formula 3, Zandvoort.

Print Friendly, PDF & Email

dsc05742Op Circuit Park Zandvoort is de jaarlijkse Formule 3 race verreden, de RTL GP Masters of  Formula 3. Naast de Formule 3 race waren ook de Dutch Power Pack klassen aanwezig zoals het HTC Dutch GT4 kampioenschap. Tevens was er ruimte voor een gastoptreden van o.a. het BOSSGP met Jan Lammers en Tom Coronel, en de Formule Renault 2.0 NEC. Was het weer op de eerste dagen nog wisselvallig met veel regen, op de zondag was het weer volledig omgeslagen, en de ruim 40.000 toegestroomde toeschouwers zagen mooie races op een droog en zonnig circuit. Bij de Dutch GT4 waren het Ricardo van der Ende en Duncan Huisman die de winst pakte in de hoofrace. Bij de Masters of Formule 3 race lieten de nummers één en twee van de startopstelling goed zien dat je een wedstrijd niet kunt winnen in de eerste bocht maar wel kunt verliezen. Omdat ze elkaar geen ruimte gunden gingen Roberto Merhi en Daniel Juncadella gingen er met z’n tweeën direct na de start vanaf en de nummer drie Felix Rosenqvist ging er met de winst vandoor. Deze foto’s (directe link) en ook van andere evenementen zijn op onze fotopagina te zien.

 

 

 

 

Share