1000 km. van Spa-Francorchamps, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

dsc01901De 1000 km. van Spa-Francorchamps, de tweede race van de Le Mans Series en de Intercontinental Le Mans Cup is gewonnen door Peugeot met een mooie 1 – 2. Marc Gene, Alexander Wurz en Anthony Davidson kwamen na 6 uur racen als eerste over de finish met hun 908 HDi FAP. In de vrije trainingen en de kwalificaties waren de Audi R18 ‘s de snelste, maar in de race blijkt Peugeot een betere racepace te hebben en zuiniger met de brandstof om te gaan. Audi weet de schade nog enigzins te beperken door de derde plaats te pakken met de no. 3 Audi van Dindo Capello, Alan McNish en Tom Kristensen. Maar in de aanloop naar de 24 uur van Le Mans heeft Peugeot een gevoelige tik uitgedeeld. Op een zonnige en warme dag zagen we samen met nog 35.000 toeschouwer een mooie wedstrijd op Spa-Francorchamps. Deze en foto’s van andere evenementen zijn ook te zien op onze fotopagina.

 

 


Share

One thought on “1000 km. van Spa-Francorchamps, de foto’s.

Comments are closed.