Paasraces Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

Op Circuit Park Zandvoort zijn op 23 en 25 April de Paasraces verreden. De Paasraces vormen het begin van het autosport seizoen 2011 voor het Dutch Power Pack (DPP). Naast de vaste race series van het DPP: Dutch Renault Clio Cup, Formule Ford, Suzuki Swift, Toerwagen Diesel Cup, de dit weekend debuterende Radical Benelux Cup en het HTC Dutch GT4 Championship, waren er ook nog een paar gasten. De historische monoposto’s, formulewagens uit de jaren 60 en 70,  waren er om twee races te rijden. De Dutch Supercar Challenge was er met de Sport en de Supersport divisie, en de GT4 European Cup was te gast. Zij reden hun wedstrijden samen met het HTC Dutch GT4 kampioenschap, wat zorgde voor een mooi startveld van 23 wagens. Jeroen Bleekemolen en Peter van der Kolk  wonnen met een tweede plek de Dutch GT4 hoofdrace, terwijl Jeroen Bleekemolen eerder ook al z’n sprintrace had gewonnen. De winst ging naar Europees GT4 rijder Stefano D’Aste met de Lotus Evora. De toeschouwers waren in grote getale afgekomen op een zonovergoten Zandvoort, en samen met nog 25.000 andere toeschouwers zagen we een weekend lang mooie autosport. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook op onze fotopagina terug te vinden.

Share