Datum 12 uur van Sebring 2012 bekend gemaakt.

Print Friendly, PDF & Email

Het duurt nog even maar dan heb je ook wel wat, namelijk de 60ste editie van de 12 uur van Sebring. Deze klassieke race op de Sebring International Raceway zal worden verreden in het weekend van 16 en 17 maart 2012. Het vliegveld van Sebring waar het circuit een onderdeel van is viert volgend jaar ook het 70 jarige bestaan en de stad Sebring bestaat in 2012 ook nog eens honderd jaar. Reden genoeg om eens een leuk feestje te geven. Het streven van de organisatie is dan ook dat er volgend jaar minimaal 60 deelnemers aan de start zullen verschijnen. Of deze race in 2012 ook het begin is van een nieuw seizoen  International Le Mans Cup, en de American Le Mans Series, is nog niet bekend, maar dat is wel hoogst waarschijnlijk. Als er meer details over deze jubileum race bekend zijn melden we dat meteen, maar vast staat wel dat dit weer zo’n race is waar je een heel jaar naar kan uit kijken.


Share