4 uur van Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

dsc00391Op Circuit Park Zandvoort is afgelopen zondag 6 Februari de 4 uur van Zandvoort verreden. De 4 uur van Zandvoort is de derde ronde van het Winter Endurance Kampioenschap (WEK). De Radical SR3 van Coronel racing was duidelijk de snelste wagen in de race, en na vier uur kwamen Tim en Tom Coronel, Bas Schothorst en Marc Koster met een voorsprong van twee ronden als eerste over de finish, gevolgd door de Sotrax Porsche van Michael en Sebastiaan Bleekemolen, Jurgen Albert en Kees Bouhuys. Max Braams en Sheila Verschuur, die in Divisie III voor de tweede maal op rij de winst pakten met hun Renault Clio, gaan aan de leiding in het kampioenschap. Op 6 maart is de laatste wedstrijd van het WEK, de Final 4, op Zandvoort. Deze en ander foto’s zijn ook terug te vinden op onze fotopagina.


Share