Nieuwjaarsrace Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

dsc01669Het autosportjaar 2011 is op Circuit Park Zandvoort van start gegaan met de traditionele Nieuwjaarsrace. De Nieuwjaarsrace, de enige race die gedeeltelijk in het donker wordt verreden, kende een spannend laatste uur na het uitvallen van David Hart en Nicky Pastorelli. Hart, die van pole mocht vertrekken had duidelijk de snelste wagen van het veld, maar aandrijfproblemen tijdens een code 60 gooide roet in het eten, een uur voor het einde van de race. Sebastiaan Bleekemolen had bij de laatste pitstop een plekje gewonnen op de MDM DNRT V8 en vond zichzelf even later terug aan de kop van het veld. Jan Joris Verheul kon met de snellere auto het gat naar Bleekemolen redelijk makkelijk dichtrijden, maar er voorbij lukte niet. Verheul spinde nog en moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. De toeschouwers die er waren zagen een mooie wedstrijd en een waardig begin van het autosport seizoen. Deze en andere foto’s zijn ook terug te vinden op onze fotopagina.


Share