Winter Endurance Kampioenschap, Zandvoort 500, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

06112010-dsc00379De Zandvoort 500, de eerste wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap is door David Hart en Nicky Pastorelli gewonnen. Ze waren met hun V8 Star al de snelste in de kwalificatie, maar werden op de grid vijf plaatsen terug gezet vanwege inhalen onder geel. Maar in de race waren ze, onder lastige regenachtige omstandigheden, gewoon te snel voor de rest van het veld. Met de kwalificatie maar net onderweg begon het te regenen. Met bakken kwam het uit de hemel. De race ging later op een opdrogende baan van start, lastig om de juiste bandenkeuze te maken. Maar de toeschouwers, wij dus, kregen een mooie wedstrijd voorgeschoteld die om 16:00 uur werd afgevlagd na 116 ronden. De 500 km. werd net niet gehaald. En gelukkig hebben we de foto’s nog. Deze foto’s en van andere evenementen zijn terug te vinden op onze fotopagina (directe link).


Share