Formido Finaleraces, Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

dsc00094-94Phil Bastiaans heeft op Circuit Park Zandvoort het HTC Dutch GT4 kampioenschap op zijn naam geschreven tijdens de Formido Finaleraces van het Dutch Power Pack. Bastiaans hield de spanning erin tot de laatste race op zondagmiddag. De overwinning in de hoofdrace ging naar Duncan Huisman en Ricardo van der Ende. Phil Bastiaans werd derde met teamgenoot Mathijs Harkema, voldoende voor de titel. In de Legend cup is het kampioenschap gewonnen door Peter van der Kolk. Van der Kolk finishte samen met Jeroen Bleekemolen als tweede in de hoofdrace. Samen met 19.000 toeschouwers zagen we een spannend finale weekend van het Dutch Power Pack met het HTC Dutch GT4 kampioenschap op een zonnig Zandvoort. Het meeste applaus was overigens voor de Trabant, de snelste van Europa. Foto’s van de Finaleraces en andere evenementen zijn ook op onze fotopagina terug te vinden.


Share