DTM, Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

22082010-dsc01356Gary Paffett heeft met zijn AMG Mercdes de DTM wedstrijd op Circuit Park Zandvoort op z’n naam geschreven. Voor de tiende achtereenvolgende maal kwamen de Deutsche Tourenwagen-Masters naar Zandvoort. Het was de zesde wedstrijd van het 11 races tellende 2010 DTM seizoen. Zandvoort zou de ommekeer moeten worden voor het worstelende Audi. Met de pole voor Timo Scheider was er een goede uitgangspositie op de zondagmiddag, maar Scheider had een slechte start, Gary Paffett profiteerde en pakte de kop om die niet meer uit handen te geven. Scheider wist zich nog wel knap vanaf de tiende naar de derde plaats terug te knokken. Bij de Porsche Carrera Cup die in het voorprogramma werd verreden wist de Nederlander Jaap van Lagen als tweede te finishen achter Nick Tandy. Wij waren erbij in Zandvoort waar de vooraf voorspelde regen niet kwam, en dus zagen we samen met ruim 39.000 andere toeschouwers een droge race. Meer foto’s, van andere evenementen, zijn terug te vinden op onze fotopagina.


Share