Radical Speed Weekend, Zandvoort, de foto’s

Print Friendly, PDF & Email

24072010-dsc09283Circuit Park Zandvoort was dit weekend het toneel van de Radical Masters.  Voor het eerst is Zandvoort opgenomen in de kalender van deze Sportscar klasse. Veel snelle wagens, maar helaas wat weinig publiek. Maar wie er was zag mooie races, twee races werden er verreden van 50 minuten. de regenachtige kwalificaties op de zondag konden de pret niet drukken. De eerste race werd gewonnen door Jamie Patterson en de tweede door het duo Terrence Woodward en Ross Kaiser. Jaap Bartels wist knap de tweede plaats te pakken in beide races. Tim van Gog, in race 1 veertiende, wist niet te finishen in race 2 vanwege technische problemen. Fred van Putten en Cor Euser die in de eerste race niet verder kwamen dan drie ronden, pakten een mooie elfde plaats in race 2. Henk Thuis die knap 5de werd in race 1, kwam in race 2 niet verder dan 18 ronden. Henry van den Heuvel finishte als 15de in race 2. Deze foto’s en ook van andere evenementen zijn terug te vinden op onze fotopagina.


Share