Christijan Albers schuift op naar Audi no. 15.

Print Friendly, PDF & Email

20090614-dsc00954Christijan Albers is een plekje opgeschoven, en heeft van plaats gewisseld met Christophe Bouchut. In plaats van Audi R10 no. 14 zal hij nu rijden in de Audi no 15. De nummer 15 wagen word geacht de snelste te zijn van de twee Kolles wagens. Hij rijd nu samen met Oliver Jarvis en Christian Bakkerud.In eerste instantie zou Christijan Albers samen rijden met Scott Tucker en Manuel Rodrigues. Tucker en Rodrigues, die debuteren op Le Mans, worden toch gezien als minder snelle amateurs. Albers die van plek is gewisseld met Christophe Bouchut zal nu samen rijden met Oliver Jarvis en Christian Bakkerud, de snellere coureurs bij Team Kolles. Bakkerud kent de auto bovendien van vorig jaar. De Audi R10 no. 15 is duidelijk de snellere van de twee.


20090614-dsc00954

Foto: Marco van de Bildt.

Voor Albers word het z’n tweede Le Mans. Ook vorig jaar zat hij in de Audi R10 van Kolles. Hij finishte toen als negende samen met Christian Bakkerud en Giorgio Mondini en werd toen uitgeroepen tot “Rookie of the year”.


Share