Pinksterraces Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

24052010-dsc06873Op zaterdag 22, en maandag 24 Mei zijn op Circuit Park Zandvoort de jaarlijkse Pinksterraces van het Dutch Power Pack verreden. Naast het volledige DPP zagen we ook het Britse Volkswagen Racing Cup en de Viscon Legends Cars Cup aan de start verschijnen. Het was goed weer dus . . . . vrouw en kinderen mee, en op naar een warm en zonnig Zandvoort. Samen met meer dan 20.000 toeschouwers zagen we Jan Joris Verheul als winnaar over de finish komen op maandagmiddag, tweede Pinksterdag. Eerder had hij al de eerste sprintrace op zaterdag gewonnen, en was hij als vierde gefinisht in de tweede sprintrace. In de stand om het kampioenschap klimt Verheul naar plek twee, op 4 punten achter Phil Bastiaans die de ranglijst aanvoert. Bastiaans wist de schade beperkt te houden ondanks zijn afwezigheid in de hoofdrace. Mathijs Harkema, teamgenoot van Bastiaans, had in de sprintrace een ‘aanvaring’ met Jeroen Bleekemolen waarbij de Porsche in de Arie Luyendijk bocht zo zwaar werd beschadigd dat deelname aan de hoofdrace niet mogelijk bleek. Foto’s van de Pinksterraces evenals van andere evenementen zijn ook terug te vinden op onze fotopagina. er is inmiddels ook een uitgebreider verslag van de wedstrijd.Share