Le Mans Series, Spa-Francorchamps, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

09052010-dsc05591Sebastien Bourdais, Pedro Lamy en Simon Pagenaud hebben met de Peugeoet 908 HDi FAp de 1000 km. van Spa-Francorchamps op hun naam geschreven. De Le Mans Series wedstrijd op het legendarische circuit in de Belgische Ardennen staat te boek als laatste test voor de 24 uur van Le Mans in Juni. Audi en Peugeot waren op volle sterkte aanwezig en vooraan in het veld voortdurend in gevecht waarbij Peugeot aan het langste eind trok en met een mooie 1 – 2 naar huis ging. De regen lijkt roet in het eten te gaan gooien voor Pedro Lamy als hij in de eerste ronde spint, maar in de zes uur durende, en af en toe chaotische, race die volgt weten de Peugeot coureurs toch de winst te pakken. Tom Coronel en Peter Dumbreck weten met hun Spyker C8 Laviolette uit de problemen te blijven en ze finishen op de zevende plaats in de LM GT2 klasse. Met m’n vader was ik erbij en we zagen een mooi startveld van 50 wagens. Deze foto’s en ook van andere evenementen zijn ook terug te vinden op onze fotopagina.


Share