Paasraces Zandvoort, de foto’s.

Print Friendly, PDF & Email

05042010-dsc04346Afgelopen weekend op 3 en 5 April startte op Circuit Park Zandvoort, met de Paasraces, het 2010 seizoen van het Dutch Power Pack, en daarmee ook het tweede seizoen van het Dutch GT4. Het werd een succesvol weekend voor Porsche met een 1-2 in de hoofdrace waarbij Phil Bastiaanse en Mathijs Harkema de overwinning pakte met hun Porsche 997 GT4. Christiaan Frankenhout en Ferdinand Kool werden tweede. Phil Bastiaanse had eerder al de tweede sprintrace gewonnen en Christaan Frankenhout wist als tweede te finishen in een doorweekte sprintrace op de zaterdag, die overigens werd gewonnen door Duncan Huisman met de BMW M3. Op maandag 5 April, een koude dag, togen wij naar Zandvoort, en met ons bijna 23.000 mensen. Het was gezellig druk. Deze foto’s en van andere evenementen zijn ook terug te vinden op onze fotopagina. Er is ook een uitgebreider verslag van de Paasraces.


Share