Jeroen Bleekemolen en Peter van der Kolk samen in Dutch GT4.

Print Friendly, PDF & Email

20090906-dsc02217_0Jeroen Bleekemolen en Peter van der Kolk zullen dit jaar, evenals in het 2009 seizoen, een team vormen bij het Dutch GT4 kampioenschap. Ze zullen net als vorig jaar in de Corvette C6 aan de start verschijnen. Bleekemolen moest vorig jaar veel wedstrijden missen en kon daarom niet volop voor het kampioenschap gaan. Dit jaar zullen ze minstens zes race weekenden samen rijden, met als doel het kampioenschap.


‘Never change a winning team’ moeten Jeroen Bleekemolen en Peter van de Kolk gedacht hebben. Beide heren zullen in het komende seizoen wederom samen in de Dutch GT4 uitkomen. En net als vorig jaar zullen ze met de Corvette C6 gaan racen.

Vorig jaar hebben de beide heren wel laten zien wat ze kunnen, maar race verplichtingen in andere kampioenschappen hebben de deelname van Jeroen Bleekemolen, die wel in de boeken staat als eerste winnaar bij de Dutch GT4, een beetje in de weg gestaan. De succesvolle deelname aan de Porsche Super Cup stond natuurlijk voorop.

Dit jaar sluiten de schema’s beter aan. Zoals eerder al bekend is gemaakt zal Jeroen Bleekemolen voor Black Swan Racing in de American Le Mans Series uitkomen. Een geweldige stap voorwaarts in de carrière van Bleekemolen.


20090906-dsc02217_0
Foto: Marco van de Bildt.

Bij het Dutch GT4 kampioenschap wist Jeroen uiteindelijk vier wedstrijden te winnen en Peter stond twee maal op het podium.

Komend seizoen zal bij het Dutch GT4 kampioenschap de competitie sterker zijn. De klasse heeft zich vorig jaar goed laten zien als de eredivisie van de nationale autosport. Er zullen meer snelle en sterkere rijders zijn en ook de betere voorbereiding zal een rol spelen.

Jeroen Bleekemolen en Peter van der Kolk zullen minimaal 6 race weekenden samen aan de start verschijnen. De eerste races zullen verreden worden met de Paasraces op circuit Zandvoort op 3 en 5 April. Uiteraard ook op onze kalender terug te vinden.


Share