GT Open 2010 kalender gewijzigd.

Print Friendly, PDF & Email

GT OPEN SIN FONDOGT Sport, de organisator van de International GT Open, heeft de definitieve kalender voor het 2010 seizoen bekend gemaakt. Ten opzichte van de voorlopige kalender zijn er slechts enkele wijzigingen. De datum van de seizoen start is een week opgeschoven en de evenementen van Portimão en Imola zijn omgewisseld.


GT Sport Organización, promotor van de International GT Open, heeft de definitieve kalender voor het volgende seizoen bekend gemaakt. Ten opzichte van het al eerder gepubliceerde schema zijn er enkele wijzigingen. De race weekenden van Imola en de Algarve zijn omgewisseld. Ook is de seizoensopening, die nu dus op het circuit bij Portimão zal plaatsvinden, een week verschoven naar 18 April om conflicten met andere race series te vermijden.

De wedstrijd in Groot Brittannië is verschoven naar 19 September en zal plaatsvinden op het circuit Brands Hatch in plaats van Donington Park.


Kalender International GT Open 2010:

16 – 18 April. Autodromo Internacional do Algarve, Portimão, Portugal.

30 April – 2 Mei. Nürburgring, Duitsland.

21 – 23 Mei. Autodromo Dino & Enzo Ferrari, Imola, Italië.

25 – 27 Juni. Spa-Francorchamps, België.

9 -11 Juli. Magny-Cours, Frankrijk.

18 – 19 September. Brands Hatch, Groot Brittannië.

1 -3 Oktober. Autodromo Nazionale di Monza, Italië.

29 – 31 Oktober. Circuit de Catalunya, Barcelona, Spanje.

Deze en andere evenementen zijn ook terug te vinden op onze kalender.

 

Share