Voorlopige 2010 kalender Dutch Power Pack.

Print Friendly, PDF & Email

Dutch Power Pack logoRecentelijk is de voorlopige kalender van het 2010 seizoen bekend gemaakt van het Dutch Power Pack (DPP). Onder de naam Dutch Power Pack zijn een aantal verschillende raceklassen gebundeld door organisator Circuit Park Zandvoort. Het seizoen wordt traditioneel geopend met de Paasraces, en omvat 6 raceweekenden.


Op de voorlopige 2010 kalender van het Dutch Power Pack zijn de data van 6 raceweekenden te vinden, op één na allen op Zandvoort. Op 4 juli strijkt het DPP circus neer op circuit Assen voor het DPP festival.

Het Dutch Power Pack bestaat o.a. uit de Formido Swift Cup, Formule Ford en de Dunlop SportMaxx Clio Cup. Het afgelopen seizoen debuteerde de Dutch GT4 bij het DPP. Nieuwkomer in  het komende seizoen van het DPP zal de Radical Cup zijn. Hopelijk zien we daar net zo’n voorspoedig debuut als bij het Dutch GT4 afgelopen seizoen.


20090801-dsc00581

Foto: Marco van de Bildt.

Afgelopen seizoen werd er o.a. door de succesvolle Dutch GT4 ook gereden op het circuit van Spa-Francorchamps. Mogelijkerwijs worden er later nog buitenlandse wedstrijden toegevoegd voor bijvoorbeeld de Dutch GT4.

Het seizoen wordt traditioneel geopend met de Paasraces op de zaterdag en tweede Paasdag.

Op 8 augustus valt het DPP samen met de Masters of Formula 3.


Kalender 2010:

5 april, Paasraces, Circuit Zandvoort.

24 mei, Pinksterraces, Circuit Zandvoort.

4 juli, DPP Festival, TT Circuit Assen.

8 augustus, Masters of Formula 3, Circuit Zandvoort.

5 september, Trophy of the Dunes, Circuit Zandvoort.

10 oktober, Finaleraces, Circuit Zandvoort.

Al deze, en vele andere evenementen zijn natuurlijk ook op onze kalender terug te vinden.Share