Jaguar komt naar Petit Le Mans.

Print Friendly, PDF & Email

Op Road Atlanta zien we weer een nieuwe deelnemer op de startlijst. Rocketsports Racing heeft een Jaguar XKR ingeschreven voor de GT2 klasse.


In de laatste twee races van de American Le Mans series, op Road Atlanta en Laguna Seca, zal Rocketsports Racing met een Jaguar XKR aan de start verschijnen. De coureurs zijn nog niet bekend gemaakt.


Jaguar XKR American le Mans

Foto: (c) americanlemans.com

Zo staan er nu in de GT2 klassse 8 verschilende merken aan de start van Petit Le Mans.  De droom van iedere autosport liefhebber. BMW, Corvette, Ferrari, Porsche, Ford, Panoz, Dodge en nu dan ook Jaguar. In de Le Mans Series in Europa zien we dan ook nog Spyker en Lamborghini.

Met een leeglopende GT1 klasse en een groeiend aantal deelnemers aan de GT2 klasse, word de kans steeds groter dat we volgend jaar bij de 24 uur van Le Mans en de Series nog maar één GT klasse zien, de uiterst competetieve GT2. Wat dit betekend voor het FIA-GT kampioenschap ‘nieuwe stijl’ dat volgend jaar van start gaat zal ons benieuwen.

Op zaterdag 26 september word de Petit Le Mans verreden op Road Atlanta. Deze race word uitgezonden op MotorsTV. De laatste race van dit seizoen, op Laguna Seca is op 10 oktober.

Share