Porsche RS Spyder terug in ALMS.

Print Friendly, PDF & Email

Nadat eerder Corvette al liet weten terug te keren naar de American Le Mans Series met een wagen in de GT2 klasse, heeft nu wederom een een oude bekende de terugkeer bekend gemaakt. Het team van Gregg Picket, Cytosport heeft aangekondigd met een Porsche RS Spyder aan de start te verschijnen van de Acura Sports Car Challenge op 6 t/m 8 augustus, in Mid-Ohio.


Porsche keert terug in de LM P2 klsse van de American Le Mans Series met de Porsche RS Spyder. Cytosport heeft een Porsche RS Spyder kunnen overnemen van Dyson Racing, en heeft inmiddels de eerste testkilometers op Sears Point gereden. Het team werd daarbij bijgestaan door ingenieurs van Porsche.
In de zesde race van het seizoen zal de nieuwe aanwinst worden ingezet in Mid-Ohio als daar de Acura Sports Car Challenge zal worden verreden. Coureurs zijn Klaus Graf, Sascha Maassen en teameigenaar Greg Pickett.

Komende race staan er 10 prototypes op de grid.  drie Acura’s, 4 Lola’s, een Ginetta, een Radical en dus de Porsche RS Spyder. En in de GT2 klasse maken we het debuut mee van de Corvette C6.R. In de GT2 en GT3 klasse starten in totaal 18 wagens.
Share