Drayson Racing komt met LM P1 naar Petit Le Mans.

Print Friendly, PDF & Email

In het weekend van 26 september zal Drayson Racing voor het eerst meedoen in de LM P1 klasse van de American Le Mans Series. Dit zal gebeuren  tijdens de race “Petit Le Mans” die wordt verreden op Road Atlanta. Drayson Racing rijd dit jaar ook de Europese Le Mans Series in de Aston Martin Vantage GT2 in de LM GT 2 klasse.


Drayson racing zal tijdens Petit Le Mans aan de start verschijnen met een Lola Bo9/60 race auto met daarin een krachtbron van  een Judd motor type GV5 -V10.


Foto: Draysonracing.com

Foto: Draysonracing.com

De nr. 88 van Drayson Racing zal gereden worden door Paul Drayson en Jonny Cocker en ze zullen tijdens de race op Road Atlanta worden aangevuld met Rob Bell (tweevoudig kampioen  Le Mans Series LM GT 2). De shakedown van de Lola Judd zal de komende week plaatsvinden in Engeland waarna hij verscheept zal worden naar de Verenigde Staten.

Dayson Racing zal de resterende race  in de Europese Le Mans Series, op Silverstone gewoon rijden alleen is nog niet bekend met welke bezetting. Na de race Petit Le Mans op 26 september  volgt nog de seizoensfinale in de ALMS, op Laguna Seca in Monterey op 10 oktober.  Het team van Drayson rijd ook nog mee in de Asian Le Mans Series welke dit jaar voor de  eerste keer worden gehouden. Deze race wordt verreden in het weekend van  31 oktober en 1 november.


Share