Aston Martin met 3 auto’s naar de Nürburgring.

Print Friendly, PDF & Email

Komend weekend zal op het op het circuit de Nürburgring in Duitsland de 4de ronde in het kampioenschap van de Le Mans Series worden verreden. Tijdens dit spektakel zal Aston Martin drie auto’s inzetten,  dit om zoveel mogelijk punten voor het kampioenschap te vergaren. Dit zullen ze ook doen tijdens de laatste ronde op Silverstone op 13 september.

De rijdersbezetting ziet er als volgt uit:  1: nr. 007  Jan Charouz , Tomas Enge en Stefan Mucke ,  2:  nr. 008 met Chris Buncombe, Stuart Hall en Miguel Ramos, 3:  nr. 009 met Darren Turner en Harold Primat. Wat opvalt met deze bezetting is dat er geen Nederlandse coureurs meedoen, dit in  tegenstelling tot de 24 uurs race van afgelopen juni. Maar niet getreurd er rijden in de komende 2 races  nog zeker 5  Nederlanders mee en dat zijn  Charles Zwolsman en Christian Albers beide uitkomend voor team Kolles in de LMP1, Micheal Vergers voor het Britse team Bruichladdich Bruneau in de LM P2,  Tom Coronel  voor het Spyker Squadron  en Peter Kuteman voor JMB Racing  in de LM GT 2 klasse.

Het zal een spannende strijd worden tussen Aston Martin en Pescarolo Sport in de LMP1 klasse en door nu met 3 auto’s te gaan  rijden vergroten ze bij Aston Martin hun kans om aan het einde van het seizoen als overwinnaars te eindigen.


Share