Ook Peter Kox rijd in een Aston Martin de 24 uur van Le Mans !!!!

Print Friendly, PDF & Email

Peter Kox zal coureur Miguel Ramos vervangen, en tijdens de 24 uur van Le Mans  in een Aston Martin rijden, zo is vandaag bekent gemaakt. Kox kwam eerder deze maand zonder team te zitten toen IBP Spartak Racing afhaakte wegens geldproblemen.

Peter Kox heeft in het verleden al voor Prodrive gereden in een Aston Martin DBR9 en een Ferrari 550 Maranello,  ze weten dus bij Aston Martin over welke capaciteiten Peter Kox beschikt. Bij Aston Martin komen nu er dus 2 Nederlandse coureurs te rijden want Peter  Kox krijgt als teamgenoot Jos Verstappen die vorige week tekende bij Aston Martin.

Het aantal Nederlandse coureurs  komt nu op 8 stuks totaal  waarvan alleen  de helft al in de LM P1 klasse . We hopen, en gaan er wel een beetje vanuit dat het team van Aston Martin het de Peugeots en de Audi’s knap lastig kan gaan maken of zelfs op het podium eindigen .


Share