Jos Verstappen bedankt voor de eer.

Print Friendly, PDF & Email

Helaas, maar Jos Verstappen heeft op zijn eigen site laten weten er voorlopig  van af te zien om mee te rijden in Le Mans bij Pescarolo Sport. De reden die hij opgeeft is dat hij liever in een diesel rijd dan in een gewone benzine motor,en dus meer kans maakt op een overwinning .


Le Mans 2008, Jos Verstappen in actie in de Porsche RS Spyder.
Foto: Marco van de Bildt. Le Mans 2008, Jos Verstappen in actie in de Porsche RS Spyder.

Helemaal afschrijven kunnen we hem nog niet , want zoals hij zelf zegt kan hij misschien ook nog kans maken op een Peugeot aangedreven diesel , of als na de LMS race in Spa blijkt dat de benzine motoren na de aanpassing van het reglement toch ook nog mee kunnen strijden voor een overwinning . Wordt ook nog vervolgt dus .


Share